AGD Adana’da yaz etkinlikleri kapanış programı yapıldı…

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye genelinde düzenlediği Yaz Etkinlikleri, AGD Adana Şubesi tarafından bu yıl 33 noktada 1035 öğrenci ile gerçekleştirildi.

GÜNDEM 06.08.2022, 07:40
19
AGD Adana’da yaz etkinlikleri kapanış programı yapıldı…
Haber: Süleyman İnci
“Önce ahlâk ve maneviyat şuuruyla çalışıyoruz”
Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye genelinde düzenlediği Yaz Etkinlikleri, AGD Adana Şubesi tarafından bu yıl 33 noktada 1035 öğrenci ile gerçekleştirildi. 7 hafta süren Yaz Etkinlikleri’nin görkemli bir kapanış programında konuşan AGD Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, “Biz çocuklarımızın ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat’ şuuruyla yetişmesini istiyoruz. O yüzden AGD olarak düzenlediğimiz her eğitim programında, her etkinlikte hedefimiz bu” dedi.Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye genelinde yüzlerce şubede birçok öğrenciyle gerçekleştirdiği Yaz Etkinlikleri yıllardır devam ediyor. AGD Adana Şubesi tarafından bu yıl Adana’nın 33 noktasında 1035 öğrenci ile gerçekleştirilen Yaz Etkinleri hem aileleri hem de çocukları mutlu etti. Yaz Etkinliklerini muhteşem bir kapanış programı ile taçlandıran AGD Adana Şubesi, Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilere unutamayacakları bir program düzenledi. Öğrencilerin yaz aylarında hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayan Yaz Etkinlikleri, 20 Haziran’da başlamıştı. Kur’an-ı Kerim, siyer, ezber, ahlak gibi derslerin yanı sıra havuz, piknik, gezi, futbol, çevre bilinci gibi sosyal faaliyetlerle birlikte 7 hafta süren Yaz Etkinlikleri’nin kapanış programı Seyhan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa AGD Adana İl Başkanı Enes Beyaz, Saadet Partisi Adana Teşkilat Başkanı Ahmet Beyaz, İlahiyatçı Yazar Abdulaziz Kıranşal’ın yanı sıra birçok davetli ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Yaz Etkinlikleri’nin nihayetinde düzenlenen sınavda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. AGD’nin Yaz Etkinlikleri’ne katılan öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösterilerin sergilendiği programda bir konuşma yapan AGD Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, “Biz çocuklarımızın ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ şuuruyla yetişmesini istiyoruz. O yüzden AGD olarak düzenlediğimiz her eğitim programında, her etkinlikte hedefimiz bu. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde yetişmiş olması gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada biz ahlaki ve manevi eğitim noktasında elimizden geleni yaptık. AGD Adana Şubesi olarak bugün final programını gerçekleştirdiğimiz Yaz Etkinlikleri’nde de amacımız buydu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı