Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray maçı öncesi hakem sözleri

Ahmet Nur Çebi, son günlerde hakemlerle ilgili yapılan açıklamalara değinirken "Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir.

SPOR 24.10.2022, 14:30
1
Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray maçı öncesi hakem sözleri
Beşiktaş, Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, kritik maç öncesinde gündemi değerlendirdi.

Hakemlerin performansı hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Herkesin hakemle ilgili serzenişi oldu. '1 yıl önce bu hakemleri değiştirelim, yenisi gelsin' demiştim. Gönderilen arkadaşlar geri geldi. O zaman şimdi zamanı değil diyenler şimdi şikayet ediyor." dedi.

Hakemlerle ilgili yapılan açıklamaların derbiye etki etmemesi gerektiğini belirten Ahmet Nur Çebi "Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir. Galatasaray da şu anda bunu yaşıyor. Bu açıklamaların derbi öncesi hakemleri etkileyecek şekilde yapılmamasını diliyorum. Birinin bugün canı yandı diyerek, eyyamcılık yapıp, sonraki maçta o takıma sahip çıkmak gibi bir sonuçla umarım karşılaşmayız." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı