AKP'ye yurt dışından kampanyacı: Erdoğan promptera daha yakın olacak

AKP'nin seçim hamlesi ifşa oldu. CHP'li Eren Erdem AKP'ye yurt dışından kampanyacı geldiğini öne sürdü. Erdem'in iddialarına göre Erdoğan promptera daha yakın olacak.

GÜNDEM 31.10.2022, 15:50
3
AKP'ye yurt dışından kampanyacı: Erdoğan promptera daha yakın olacak
2023 seçimlerine adım adım yaklaşırken AK Parti 28 Ekim’de gerçekleştirdiği " Türkiye Yüzyılı" programıyla adeta seçim çalışmalarına start verdi. "Türkiye Yüzyılı" vizyonu tartışılmaya devam edilirken, CHP'li Eren Erdem'den çarpıcı iddia geldi. Erdem, "AKP’nin yeni kampanyacısı çok önemli bir iletişim profesörü, yurt dışından geldi" dedi.

Flash Haber TV'de Millet Masası programında açıklamalar yapan Erdem, Erdoğan'ın yaptığı konuşmalarda "dikkat çeken bir ayrım" yaşandığını söyledi. Erdoğan'ın iki farklı dilinin sebebini yorumlayan Erdem, Cumhurbaşkanı'nın yurtdışından gelen bir ekiple anlaştığını ve seçim kampanyasını bu ekibin yapacağını söyledi. Erdem, "İsmini paylaşmayacağım, AKP’nin yeni kampanyacısı çok önemli bir iletişim profesörü, yurtdışından geldi. Ama önemli bir Türk iletişim profesörü... Cumhurbaşkanlığı kampanyasını devraldı ve ilk şartı şuydu; 'Ben negatif dille kampanya yapmam' Bunu masaya bir şart olarak koydu ve kabul ettirdi" dedi.

CHP'li Erdem, AKP'nin seçim kampanyasının sert dilli ve muhalefete saldıran bir şekilde olmayacağını iddia ederek, "Beklenin aksine bu kampanya döneminde pozitif bir kampanya izleyeceğiz. Birleştirici konuşan sürekli Atatürk’ten bahseden, Türkiye’nin tüm değerlerine atıf yapan bir profil izleyeceğiz. Kampanyayı bu şekilde düzenlediler ama bu hakikat midir, yoksa bir seçim kampanyası mıdır? Bunu vicdanlara ve vatandaşın takdirine bırakıyoruz. Seçim kampanyasını yöneten PR ekibi bu kararı aldı. Tayyip Bey'i prompter'dan uzaklaşmaması için sık sık uyaracaklar çünkü uzaklaşıp özüne dönerse kampanya ve strateji bozulabilir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı