Çağlar Söyüncü'nün bitmeyen çilesi

İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Leicester City Wolverhampton'u 4-0 yendi. Brendan Rodgers milli oyuncu Çağlar Söyüncüyü'yü yine forma vermedi.

SPOR 23.10.2022, 22:45
3
Çağlar Söyüncü'nün bitmeyen çilesi
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Wolverhampton evinde Leicester City'yi ağırladı. Konuk ekip karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Leicester ekibinin gollerini Tielemans, Harvey Barnes, Maddison ve Jamie Vardy attı. 
Herkesi aldı Çağlar'ı almadı
Takımının ilk yarıyı 2-0 üstün tamamlamasıyla rahatlayan Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers, karşılaşmanın 61. dakikasından itibaren rotasyonda kendisine çok yer bulamayan oyuncularını sahaya sürdü. İngiliz teknik adam, az oynayan birçok futbolcusunu oyuna almasına karşın Çağlar inadından vazgeçmedi. Milli oyuncumuz, bu maçta da Rodgers tarafından oyuna dahil edilmedi.
Çağlar bizim seviyemizde değil demişti
Leicester City'nin İngiliz teknik direktörü Brendan Rodgers, geçtiğimiz ay kendisine yöneltilen Çağlar Söyüncü neden oynatılmıyor sorusunu şu şekilde cevaplamıştı: " Çağlar'ı oynatmıyorum çünkü o bizim seviyemize yakın bile değil." Rodgers'in bunu söylediği dönemde Leicester ekibinin 7 maçta 9 gol atıp 22 gol yemesi de dikkatlerden kaçmamıştı.
Cevap Mevlana ile gelmişti
Milli futbolcumuz, Brendan Rodgers'in kendisine "yetersiz" demesi üzerine hocasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap vermişti. Çağlar, Mevlana'nın şu sözünü paylaşmıştı: "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir."
Oynatılmamasının sebebi sözleşme
İngiliz ve Türk basınında Çağlar Söyüncü'nün oynatılmamasının sebebinin Leicester City ile yeni sözleşme imzalamayı reddetmesi olduğu konuşuluyor. Türk televizyonlarının sevilen ismi Rıdvan Dilmen de milli oyuncunun sözleşme durumundan dolayı oynamadığını doğrulamış ve Çağlar'ın gelecek yaz transfer döneminde Atletico Madrid'e gideceğini iddia etmişti.
Bu sezon sadece bir maç forma giydi
Yeni sözleşme imzalamadığı için Brendan Rodgers tarafından oynatılmayan Çağlar, bu sezon sadece Lig Kupası'nda Leicester City'nin Stockport ile oynadığı maçta doksan dakika giydi. Premier Lig'de hiçbir maçta forma şansı bulamayan milli oyuncu kariyeri boyunca çıktığı 222 maçta 6 gol, 3 asistle oynarken 43 sarı ve 3 kırmızı kart gördü. A Milli Takımımız ile 49 maça çıkan Çağlar, ülkemiz adına 2 gol atarken 1 tane de asist yaptı. 10 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 28 milyon Euro olan Çağlar'ın Leicester ekibiyle 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.İlgini Çekebilir
Leicester City'de kötü bulutlar dağılmaya başladı
Premier Lig'in ilk 7 haftasında sadece 1 puan toplayan ve ligin dibine demir atan Leicester City'de kara bulutlar dağılmaya başladı. Son 5 maçında 10 puan toplayan Tilkiler lakaplı ekip puanını 11'e yükseltti ve 16. sıraya kadar yükseldi.
Haftaya rakip Manchester City
Leicester City önümüzdeki hafta evinde Manchester City'yi ağırlayacak. Karşılaşma 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.30'da oynanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı