Dilipak'tan sert sözler... Birileri kendilerine servet üretmek istiyor

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, kaleme aldığı eleştirel yazısında “Bizim kanlarımız, gözyaşlarımız ve çalınan alın terlerimiz üzerine birileri kendilerine iktidar ve servet üretmek istiyor.” dedi.

GÜNDEM 18.09.2021, 09:25
10
Dilipak'tan sert sözler... Birileri kendilerine servet üretmek istiyor
Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Yeni oyunlara hazır olun” başlıklı yazısında, “Bu süreçte birileri kahramanları hain, hainleri kahraman ilan edebiliyor. Aslında genelde kahramanların da hataları olabilir, hainlerin de doğru söyledikleri olabilir.” dedi.
Kendisine yönelik tepkileri eleştiren Dilipak, “Bill Gates klonladığı sivrisinekleri doğaya salınca tabii bilimsel oluyor. Ama bunun tabiatta sebeb olacağı yıkıma ilişkin kaygılar bilime karşı çıkmak oluyor. TİME kapak yaparsa WİFİ silah olabiliyor, ben RF bombası dersem, “Uykusuz”a kapak konusu oluyorum. The Economist kapaktan duyurursa bu bilimsel, ben söylersem hayal ürünü oluyor.” diye yazdı.
“Bizi birbirimize düşürmek için her yolu deneyecekler.” diyen Dilipak, “Bu sureti haktan gözükenler aslında insanları birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Bu bir soğuk savaş taktiğidir. Bizim kanlarımız, gözyaşlarımız ve çalınan alın terlerimiz üzerine birileri kendilerine iktidar ve servet üretmek istiyor.” ifadelerini kullandı.
Yeni Akit yazarı Dilipak, yazısının bir bölümünde şöyle devam etti:
“Adil şahidler” olalım. Haklıdan yana, haksıza karşı duralım. Onlar kim olurlarsa olsunlar. Ortak bir kelimeye gelelim. “Tefrika girmeden bir millete düşman giremez / Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.”
Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok. Birlikte kazanacağımız tek bir zaferimiz var. 
Herkesin inandığı gibi yaşadığı, düşündüğünü özgürce ifade edebildiği, insanların mallarının, canlarının, namuslarının, akıllarının, inançlarının, nesillerinin güvende olduğu bir dünya için bütün namuslu, akıl, bilgi, vicdan, erdem sahibi, cesur insanlar birleşiniz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı