Dolar kuru koşuyor... Selçuk Geçer tarih paylaştı! Ağır bedel ödenecek

Dolar kuru nefes almadan koşuyor. Piyasaları değerlendiren ekonomist Selçuk Geçer dolar için bedel ödetecek tahminlerini paylaştı ve tarih verdi. Selçuk Geçer dolar için ağır bedel ödetirler dedi.

EKONOMİ 08.06.2022, 15:50
5
Dolar kuru koşuyor... Selçuk Geçer tarih paylaştı! Ağır bedel ödenecek
Dolar yorumu yapan Selçuk Geçer alev alan dolar kuru için yapılacak gece operasyonuna dikkat çekti. Dolar kuru için rakamlarını paylaşan Selçuk Geçer, takipçilerine tarih vererek uyardı. 
Dolar kuru emin adımlarla yükseldi. Adeta sert yükselişle alevlenen dolar kuru gün içinde 17,17 lirayı gördü. Dolar uzmanları, dolar kurunda ilerleyen günlerde sert hareketlerin süreceğini söylüyor. Bir yandan gözler dolar kuru karşısında yapılacak operasyona çevrilirken ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru cephesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…
Dolar kuru 18 rakamına doğru koşuyor. Selçuk Geçer bu hafta açıklanacak önemli verilere dikkat çekti. Dolar kuru için önemli bir veri olan FED’in 9 Haziran’daki faiz kararına dikkat çekti. Selçuk Geçer’in dolar kuru üzerinden piyasa değerlendirmesi…
Selçuk Geçer dolar kurunun 10 lira rakamlarına düşeceğine inanmadığını söyledi. Geçer, dolar kurunun 26 liraya çıkacağını savundu.
Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru için şu net ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanı ilk fitili ateşledi. Sonra Nass var deyip 10 liradan 18 liraya gelince operasyon yaptılar. Dolar agresif bir şekilde 26 liraya çıkar sonra gece yarısı operasyon yapılıp 16 - 17 lira seviyesine düşürür. Dolar 30 seviyelerine çıkarsa operasyon yaparlar. Bunu Eylül Ekim Kasım Aralık aylarında yapacak. Yıl sonunda doları 17 seviyesinde kapatacaklar. Maya tutmazsa yandık. Süper Bono riskli işler. Ekstra faiz verirlerse insanlar sadece kurdan çıkmazlar. Evden arabadan çıkarlar. Şirketler kayıt dışına yönelir sistem çöker. Bedellerini ağır öderiz.”
“Dolar kuru aldı başını gidiyor. Dolar kurunun 16,80 TL adımlarına emin adımlarla ilerleyeceğini söylemiştim. Cumhurbaşkanının enflasyon açıklaması da yine etkili oldu. Bunun sonrasında dolar kurunda ufak ufak yukarı doğru seyretti ve devam edecek.
Parite cephesinde hafif bir geri çekilme var. Gördüğüm kadarıyla kendisini 1,07'nin üzerinde tutunamıyor. Parite Avrupa Merkez Bankası'nın elini çabuk tutmamasıyla geriye doğru gidecek. Her geçen gün risk artıyor.
Bu hafta önemli veriler açıklanacak. FED'in faiz kararı var. 15-16 Haziran’da FED'in faiz kararı var. 50 baz puan artırımına gidecek. 75 puan faiz artırımı yapmayacak. Amerika gelişmekte olan ülkelerin para kayıplarını istemiyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı