Ekrem İmamoğlu: Altılı masa kararını zamanı geldiğinde açıklayacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda altılı masanın adayını zamanı geldiğinde açıklayacağını söyledi.

GÜNDEM 21.01.2023, 16:25
3
Ekrem İmamoğlu: Altılı masa kararını zamanı geldiğinde açıklayacaktır
Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Kastamonu’ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah kahvaltısında bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir basın mensubunun altılı masanın adayının ne zaman açıklanacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan İmamoğlu, "Altılı masanın adayının ne zaman olacağı kavramı tümünden tabii oraya ait. Ama şunu söyleyebilirim, zamanı geldiğinde zaten açıklanacaktır. Bana ait değil. Benim A planım, B planım, C planım diye bir şeyim yok. Tüm planlar altılı masada toplanmış, orada tartışılıyor. Biz de o sürecin bir parçasıyız. Dolayısıyla hem en doğru karar hem en doğru zamanda verilecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

İmamoğlu’nun ziyaretlerine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, "Şu anda olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Gittiğimiz yerlerde de vatandaşlarımız içinde bulunduğu durumu, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını bizlere aktarıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte yapılacak ilk seçimde iktidara gelip bu sorunları çözme iradesindeyiz" ifadelerini kullandı.
Buradaki toplantının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Taşköprü ilçesini ziyaret etti. Taşköprü’de Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu kalabalık tarafından karşılanan İmamoğlu, burada vatandaşlara fotoğraf çektirdikten sonra esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden İmamoğlu, ardından Kastamonu’dan ayrıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı