Erdoğan’ın meydana çıkın çağrısı milletvekilinde de karşılık bulmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti yöneticilerine ve milletvekillerine yönelik “meydanlara, sokaklara inin, vatandaşlarla bir araya gelin” çağrısı karşılık bulmadı.

GÜNDEM 10.06.2022, 14:10
1
Erdoğan’ın meydana çıkın çağrısı milletvekilinde de karşılık bulmadı
Türkiye hızlıca seçim havasına girerken, partilerde çalışmalarını artırıyor. Erken seçimin yapılıp yapılmayacağı tartışması sürerken, muhalefet partileri erken seçim çağrısını neredeyse her gün yineliyor. Cumhur İttifakı’nın iki ortağı AK Parti ve MHP, muhalefetin erken seçim isteğini kırmaya yönelik çalışmalar yapmasına rağmen kendi parti yöneticilerinden de karşılık bulmakta zorluk çekiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin sahada oluşturduğu psikolojik üstünlüğü kırmaya yönelik parti milletvekillerini “meydanlara, sokağa çıkın, vatandaşlarla bir araya gelin çağrısı” yapmıştı. Erdoğan’ın açıklamasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen AK Parti yöneticileri ve milletvekilleri söz konusu çağrıya kulak asmadı. Bazı AK Partili yöneticiler, “sokağa çıkın çağrısına uyan bakan yok. Hatta Cumhurbaşkanı bile sokağa çıkmıyor” diyerek neden çağrının karşılık bulmadığına dikkat çekiyor.

Ayrıca AK Partili bazı milletvekilleri son günlerde Erdoğan ile ekonomi konusunda görüşmeler gerçekleştirdi. Söz konusu görüşmelerde ekonominin içinde bulunduğu kötü durumu Erdoğan’a aktaran bazı milletvekilleri, Erdoğan’dan beklemedikleri bir karşılık aldı. Erdoğan’ın ekonomiyle ilgili kendisine bilgi veren parti milletvekillerine “CHP ağzıyla konuşmayın” dediği belirtiliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı