İrfan Buz açıkladı: Ozan Tufan, Beşiktaş'a geliyor

Teknik Direktör İrfan Buz, sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan milli futbolcu Ozan Tufan'ın devre arası sonrası Beşiktaş'ta oynayacağını söyledi.

SPOR 11.01.2023, 20:05
4
İrfan Buz açıkladı: Ozan Tufan, Beşiktaş'a geliyor
2016/17 sezonunda Yeni Malatyaspor'u 1.Lig'den, Süper Lig 'e çıkararak büyük bir başarıya imza atan deneyimli teknik adam İrfan Buz, eski öğrencisi Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Bursaspor'da çalıştığı dönemde Ozan Tufan'ı tekrar A takım kadrosuna dahil ederek, oyuncunun çıkış yapmasında pay sahibi olan teknik direktör İrfan Buz, transferle ilgili son durumu değerlendirdi.
"Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı çok iyi tanıyor"
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Buz, ''Beşiktaş'ta oyunu iki yönüyle oynayan bir orta saha oyuncusuna kesinlikle ihtiyaç var. Şenol Güneş, Bursaspor'da Ozan Tufan'la çalıştı. Kendisini çok iyi tanıyor." dedi.
"Ozan'ın tekrar iyi seviyeye geleceğini düşünüyorum"
2014 yılında Ozan Tufan ile çalıştığını ve oyuncuyu yakından tanıdığını dile getiren Tufan, "Biz ayrıldıktan sonra Bursaspor'a Şenol hoca gelmişti. Şenol hocanın nezaretinde Ozan'ın tekrar iyi seviyeye geleceğini düşünüyorum. Maksimum perfomansa çıkardığınız zaman çok iyi bir oyuncu." dedi.
"Beşiktaş da istiyor, Ozan Tufan da istiyor"
Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Hull City'e giden 28 yaşındaki Ozan Tufan'ın Süper Lig'e geri döneceğini ifade eden Buz, "Transferi Beşiktaş da istiyor, Ozan Tufan da istiyor. Beşiktaş, Hull City ile görüşüyor. Ben kesinlikle inanıyorum Ozan'ın Beşiktaş'a transferi gerçekleşecek'' dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı