Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'na sordu: Neredesin? Konumunu paylaş

Eski milli futbolcuNihat Kahveci, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun Adana Demirspor maçındaki performansını eleştirdi: Konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında da yoktu, Adana'da da yok!

SPOR 02.10.2022, 18:00
5
Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'na sordu: Neredesin? Konumunu paylaş
Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalırken özellikle Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’nun performansı eleştiri konusu oldu. Maçın son bölümlerinde Güney temsilcisinin 10 kişi kalmasından sonra sarı kırmızılar gol atamayınca liderlik fırsatını tepti. Böylece Trabzon’dan sonra ikinci kez deplasmanda puan kaybedildi. 
Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün 90 dakika oynadı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, A Milli Takımın 2-1 yenildiği Faroe Adaları maçında da forma giyen Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün’ü Adana’da 90 dakika oyunda tuttu.  Buruk, "Ligdeki tüm takımların sorunu, Türk oyuncu değiştirme! Hamle yaparken zorlanıyorsunuz" diyerek iki oyuncuyu neden sahada tuttuğunu açıkladı. 
Koştular ama şutlar karavana 
Maçın sonunda Kerem Aktüroğlu, 11 kilometre 540 metre koşarak Galatasaray’ın en çok mesafe kaydeden oyuncusu oldu.  Yunus Akgün’se 10 kilometrez 100 metreyle üçüncü sırada yer aldı. Kerem ve Yunus Adanademirspor kalesine toplam 9 şut çekerken isabet sağlayamadı. 
Nihat Kahveci’den eleştiri: Konumunu paylaş!
TRT Spor’da yorumculuk yapan Nihat Kahveci, karşılaşma sonunda yaptığı değerlendirmede Kerem Aktürkoğlu’nu eleştirdi. Kahveci, “Galatasaray'ın gol sıkıntısı yaşıyor. Kerem Aktüroğlu bizimle konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında da yoktu, Adana'da da yok. Neredesin Kerem?" diye konuştu.
Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün performansı
Süper Lig’de Galatasaray 8 karşılaşma oynarken Kerem Aktüroğlu ve Yunus Akgün 7 maçta forma şansı buldu. Kerem Aktürkoğlu Kasımpaşa’ya karşı 2 gol atarken Yunus Akgün  de  aynı maçta asist yaptı. İki futbolcunun bu sezon başka skor katkısı bulunmuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı