Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu yayınındaki ‘trollüğün nirvanası’nı anlattı

Oğuzhan Uğur dün Babala TV’deki Mevzular Açık Mikrofon programına konuk aldığı Kemal Kılıçdaroğlu yayınındaki daha önce görülmemiş ‘yok artık’ dedirten trolleme olayını anlattı.

GÜNDEM 22.05.2023, 13:10
1
Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu yayınındaki ‘trollüğün nirvanası’nı anlattı
Babala TV kurucusu ve dijital içerik üreticisi Oğuzhan Uğur dün Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk aldığı ve 7 saat süren Mevzular Açık Mikrofon çekiminde ‘yok artık’ dedirten trolleme olayını anlattı.
Oğuzhan Uğur geçtiğimiz hafta içi sosyal medya platformu Twitter hesabından bir tweet atarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu Babala TV Youtube kanalında yayınlanan, gençlerin konuğa sorular yönelttiği Mevzular Açık Mikrofon programına davet etti. Kısa süre sonra Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’u telefonla arayarak programa katılma teklifini kabul ettiğini bildirdi. Dün de akşam üstü başlayan 7 saat süren programın çekimleri İstanbul’da yapıldı. 

Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’ye konuk olması sosyal medya platformu Twitter’da gündem oldu. Uğur programda yaşanan trolleme olayı hesabından paylaştı. Uğur’un yazdıklarını okuyan bazı sosyal medya kullanıcıları, ‘trollükte nirvana’ yorumlarında bulundu.
Oğuzhan Uğur, ‘Gecenin en bomba olayı’ diyerek yaşanan olayı şu cümlelerle anlattı:

“Gecenin en bomba olayı, sahte bir hesabın tivitırda sohbet odası açıp, Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını diye başlık atıp, salondan canlı yayın yapıyorum diyerek odaya 20 bin insan toplamasıydı. Çekimdeyken çılgınlar gibi bildirim gelmeye başladı telefonuma. Göz ucuyla baktım, herkes “canlı yayın açıldı, müdahale et” diye uyarıyordu mesajla. Konuğumun lafını bölmemek için bekledim. Sonra gerçek ortaya çıktı. Yayın bizim salondan yapılmıyordu. O sahte hesap, Sn. Kılıçdaroğlu’nun 2013 yılında katıldığı Genç Bakış programını açmış internetten, dinletiyordu 20 bin kişiye. Hıhh =)) Biri “Kamer Genç ile görüştünüz mü?” sorusunu sorunca anca anlıyor insanlar konuyu. (İyi ki) Hiç kızmadım, akıllı çocukmuş, bu tiviti okuyorsan bize ulaş. Tam bir içerik üreticisisin gerçekten.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı