Özgür Demirtaş'tan Rusya-Ukrayna politikasına destek! Çok başarılı

Ekonomi yorumlarıyla öne çıkan Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu kez AK Parti hükümetinin Rusya-Ukrayna politikasının dengeli olmasının çok başarılı olduğunu söyleyerek destek verdi.

EKONOMİ 28.07.2022, 22:30
3
Özgür Demirtaş'tan Rusya-Ukrayna politikasına destek! Çok başarılı
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu kez hükümete destek verdi. Ekonomi yönetime dair yönelik eleştirileriyle bilinen Özgür Demirtaş, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna politikasını çok başarılı bulduğunu söyledi.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir taraf haklı olsa dahi Türkiye’nin Rusya-Ukrayna arasında dengeli bir politika yönetmesinin doğru olduğunu savundu.
Özgür Demirtaş, tahıl anlaşmasının Türkiye’de yapılmasının çok güzel olduğunu yineleyerek bu anlaşmayı da 4 ay aksamadan götürmesinin ‘mükemmel’ olacağını ifade etti.
Özgür Demirtaş’ın söz konusu Twitter paylaşımı şöyle:
Özgür Demirtaş tek tek sıraladı! Dış mihraklar mı, geçiniz…Özgür Demirtaş bu kez anket sonuçları paylaştı: O da çok yüksekÖzgür Demirtaş dertlendi, çağrı yaptı: Allah aşkına görmeden ölmeyelim
“Türkiye’nin Rusya-Ukrayna politikasını çok başarılı buluyorum. Bir taraf daha haklı olsa da, Türkiye konumu gereği dengeli olmak durumundaydı, bunu başarıyor. Ayrıca, tahıl anlaşmasının Türkiye’de yapılması çok güzel. Bir de şu önümüzdeki 4 ay aksamadan götürürsek mükemmel.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı