Son Dakika! Galatasaray'dan flaş UEFA ve TFF başvurusu

Süper Lig’de sarı kırmzılı kulüp, Beşiktaş'ın Hatayspor'u 7-0 yendiği maçın araştırılması için UEFA ve TFF'ye başvurdu.

SPOR 28.05.2021, 10:20
40
Son Dakika! Galatasaray'dan flaş UEFA ve TFF başvurusu
Süper Lig’de Kulüpler Birliği Vakfı’nın, son 8 haftanın incelenmesi konusunda TFF’ye yaptığı başvurunun ardından benzer bir hamle de sarı kırmzılı takımdan geldi.
Galatasaray, Beşiktaş’ın Atakaş Hatayspor’u 7-0 yendiği maçtan önce iki takımın Kamerunlu futbolcuları Vincent Aboubakar ve Jean-Claude Billong arasındaki görüşmelerin incelenmesi için TFF ve UEFA nezdinde resmen harekete geçti.
Galatasaray’ın başvuru gerekçelerinden birisi ise Beşiktaşlı Aboubakar’ın Billong’a milli takım sözü verdiği ve sonrasında Hataysporlu oyuncunun kariyerinde ilk kez Kamerun Milli Takımı’na seçildiği iddiası oldu.

Sarı kırmızılı kulüp her türlü detayın araştırılıpğ gün yüzüne çıkmasını isterken maç sonrası Billong’u takımdan gönderen Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, ise gerekçesini şu şekilde anlatmıştı:
“Billong Beşiktaş maçından bir gün önce ayağına dövme yaptırdı. Dövme yapılan futbolcunun bacağı 1 hafta ağrıyor. Her topa sırtına döndü. Birçok pozisyon verdik, goller yedik. Böyle futbolcunun takımda kalmasını istemem. ‘Bu adamı gönderelim’ dedik. Bunun dışında varsa ekstra bir şey, bilmiyoruz.” Sarı kırmızılılar, Savaş’ın bu sözlerinin de Billong hakkındaki şüphelerini güçlendirdiği görüşünde. Maçta ilk 11’de sahaya çıkan Billong, ilk yarı sonunda skor 5-0 iken oyundan alınmıştı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı