Uğurcan Çakır için geliyorlar!

Uğurcan Çakır yine gündemde. Fırtına'nın kapısı her an çalınabilir. Uğurcan için 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli isteyen Trabzonspor beklemede.

SPOR 15.07.2021, 00:55
17
Uğurcan Çakır için geliyorlar!
A Milli Takım ve Trabzonspor’da başarılı maçlar çıkartan tecrübeli eldiven Uğurcan Çakır hamlesi herkesi şaşkına çevirdi. 

EURO 2020'nin sona ermesiyle Avrupa'da transfer hareketliliğinin başlaması beklenirken, her ne kadar A Milli Takımımız  hayal kırıklığı yaratmış olsa da  turnuvada parlayan Uğurcan Çakır yine gündemde.

Avrupa devlerini peşine takan Uğurcan Çakır, Monaco, Wolverhampton, Tottenham ve Lille'nin transfer listesinde

Geçtiğimiz aylarda 25 yaşındaki kaleciyle Liverpool'un ardından Alman devi Borussia Dortmund'un da devrede olduğu yazılmıştı. 

Sergilediği başarılı performansla turnuva sonrasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan file bekçisi için kulüp teklif bekliyor
Monaco, Wolverhampton, Tottenham ve Lille'in listesinde olan Uğurcan Çakır için yeni bir iddia ortaya atıldı. 
 Fransa Ligi'nde şampiyon olan ve Milli yıldızlarımız Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille'in, önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer'in kapısını resmi teklifle çalabileceği belirtiliyor. 
Fanatik'ten Atalay Özçelikli'nin haberine göre; Monaco; Alexander Nübel'i kadrosuna katarken, Wolves'te Patricio'yu şimdilik takımda tuttu gibi gözüküyor. Kaleci ihtiyacı bulunmayan iki ekibin Uğurcan'a ilgisi kesilirken, Tottenham ve Lille'in hâlâ devrede olduğu kaydedildi. Hatta özellikle geçen sezon Fransa Ligi'nde şampiyon olan ve Milli yıldızlarımız Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille'in, önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer'in kapısını resmi teklifle çalabileceği de öğrenildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı