Ülke yönetimine hazırlanıyoruz

Saadet Partisi Gençlik Kolları, İl Başkanları Toplantısı ‘Adım Adım Yeni Bir Dünya’ sloganıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

SİYASET 08.03.2021, 04:35
7
Ülke yönetimine hazırlanıyoruz
Toplantıda konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, “Ülkemizin acı gerçekleri var. Ancak bizim de bu zorlukların üstünden gelecek inancımız ve kadromuz var. Saadet kadroları olarak bizler, ülke yönetimine hazırlanıyoruz’’ dedi.
Saadet Partisi Gençlik Kolları, “Adım Adım Yeni Bir Dünya” sloganıyla aylık İl Başkanları Toplantısı’nı geniş katılımla gerçekleştirdi. Parti genel merkezinde toplanan gençlik kolları genel merkez üyeleri ve il başkanları, yapılan çalışmaları değerlendirerek gelecek ay için hedeflerini ortaya koydu. Toplantıda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençlere hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, uzun zaman sonra yüz yüze toplantı yapabilmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Türkiye genelinde karantina ilan edildiğinden bu yana toplantılarını dijital ortamda gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yüz yüze toplantılara yeniden başladıklarını belirten Karaduman, “Kendi vatandaşının siyasi tercihinden dolayı lanet okuyanlar, bela okuyanlar 83 milyonu bir arada tutabilir mi?’’ diyerek hükümete yüklendi. Karaduman, Saadet Partililerin ülkeyi birleştirmeye çalıştığını ancak buna karşın AK Parti ve MHP’nin ülkeyi germeye ve kutuplaştırmaya devam ettiğini vurguladı.  Karaduman, “Evet, ülkemizin acı gerçekleri var. Ancak bizim de bu zorlukların üstünden gelecek inancımız ve kadromuz var. Saadet kadroları olarak bizler; ülke yönetimine hazırlanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Karaduman, Türkiye’nin eğitim politikalarında yaşanan sorunlara değinerek, “Bugün üniversite mezunu birçok arkadaşımız nitelikli istihdam alanı bulup mesleğini icra edemiyor. Üniversite öğrencileri üzerinden ticaret canlılığı düşünen bir siyaset hiçbir işi çözemez. 138 bin öğretmen açığı var, 700 bin mezun atanmayı bekliyor. Ama sadece 20 bin atama verilmiş. Niçin bu kadar okul açıyorsunuz, niçin atama yapmıyorsunuz, gençlerimiz niçin evde oturuyor, niçin atanamayan öğretmen sınıfı var? Genç arkadaşlarımız, YKS, KPSS, YDS, TUS, kaymakamlık, hâkimlik vb. sınavlara dünya kadar para ödüyorlar. Kendi yakınlarına 2 maaş, 3 maaş veriyorlar ama gençlere bir işi çok görüyorlar. Kendi yakınlarına milyon dolarlık ihale veriyorlar, vatandaşımıza mevcut asgari ücreti çok görüyorlar, bir de utanmadan o asgari ücretle ev de alınır, araba da alınır diyorlar. Böyle utanmazlık olsa olsa sadece tek parti döneminde olur, evet bunca arsızlık olsa olsa tek parti döneminde olur” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı