Veyis Ateş'in konuşması gündem oldu: Dayı selamı götürüp getirmedim

Firari Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon avro istediği iddia edilen Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş'in 2017 yılında yaptığı bir konuşmadaki sözleri gündem oldu.

GÜNDEM 16.06.2021, 15:40
9
Veyis Ateş'in konuşması gündem oldu: Dayı selamı götürüp getirmedim
Sedat Peker'in sosyal medya hesaplarından yayımladığı iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş hakkındaki iddialara karşısında sessizliğini korurken Ateş’in 4 yıl önceki sözlerine gündeme geldi.
Kara para aklama suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve yurtdışına firar eden Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon avro istediği iddia edilen gazeteci Veyis Ateş’in 2017’de katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda, “Ben hiç hayatımda kariyer planı yapmadım. Bir klik, lobi, tanıdık bir dayı veya onun selamını götürüp getirme yapmadım.” demişti.
2017 yılında Youtube kanalında verdiği röportajda, kader ile ilgili bir soruya cevap veren Veyis Ateş, “Ben hiç bir dayı veya onun selamını götürüp getirme yapmadım.” dediği ortaya çıktı. Ateş'in açıklamaları sosyal medyada paylaşıldı.Ateş'in yayında yaptığı açıklama şöyle:
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz ile olan görüşmesini dünkü yazısında paylaşmıştı. Yılman’ın aktardığı ses kaydında Ateş'in, “Biliyorum canın çok acıyor. Her tarafı yakıp yıkmak istiyorsun. Çıkıp her yere konuşmak istiyorsun. Yaşadıklarını anlıyorum. Hak da veriyorum sana. Sen de eşine, ailene çoluğuna, çocuğuna kavuşmak istiyorsun… Hiçbir şey olmamış gibi ülkene dönmek istiyorsun… Ankara’dayım… Az önce senin görüşmeni yaptım. Şunu anladım ki seninle uğraşan bir klik ve lobi var ama bu arkadaşlarla işi tersine çevirmek mümkün… ” dediğini yazmıştı.
“Bugüne kadar geldiğim pozisyonlar dünyanın en iyi, en muhteşem, çok kıymetli yerler. Buna sebep olanlar için müteşekkirim.Şu anlamda söylüyorum: Bir klik, bir lobi, tanıdık bir dayı, selamını getirip götürme yapmadım. Gururlanmak için söylemiyorum, ihtiyacım olsa yapardım. Bunu sadece bir şey anlaşılsın diye söylüyorum: Gelip, dönüp dolaşıp toparladığım tek yer kader.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı