Zlatko Dalic'in Fenerbahçe'ye ilk transferini açıkladılar!

Yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son olarak Zlatko Dalic gündeme gelirken Hırvat hocayla anlaşması durumunda German Valera'nın ilk transfer olabileceği iddia edildi.

SPOR 20.06.2021, 02:15
5
Zlatko Dalic'in Fenerbahçe'ye ilk transferini açıkladılar!
Sarı lacivertlilerde teknik direktör konusunda çeşitli iddialar gündeme gelirken son olarak Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic'in adı ön plana çıktı.
Yeni sezon önce teknik direktör konusunu netleştiremeyen  Fenerbahçe 'nin adı birçok kez Hırvat hocayla anılırken İspanyol basınında yer alan haberde, deneyimli teknik adamla anlaşılması durumunda ilk transferin German Valera olabileceği iddiası geldi.
Mundo Deportivo'nun haberine göre, İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid'in B takımında forma giyen German Valera'yı, Hırvat teknik adamın çok beğendiği ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması durumunda oyuncuyu Türkiye'ye götürmek isteyebileceği iddia edildi.
Son olarak Atletico Madrid'den Tenerife'ye kiralık olarak gönderilen 19 yaşındaki İspanyol futbolcu, 16 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı.
Futbol hayatına Villarreal alt yapısında başlayan kanat oyuncusu daha sonra Atletico Madrid'in U19 ve B takımlarında görev aldı.
Sağ kanat başta olmak üzere, sol kanat ve forvet arkasında da görev alabilen German Valera'nın Atletico Madrid'le 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe'nin, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edilirken diğer adaylarla da görüşmeler sürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı