Abdurrahman Dilipak: Vay ülkenin başına geleceklere..

Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı yazısında orta direğin korunması gerektiğini ifade etti.

GÜNDEM 12.01.2023, 11:25
6
Abdurrahman Dilipak: Vay ülkenin başına geleceklere..
Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında siyasetçilere “Devleti yönetme iddiasında olanların, devlet işlerindeki fırtınaları önceden kestirebilmeleri yerinde olur. Ülkede ve dünyada olup bitenleri, görmezden, bilmezden, duymazdan gelme hakkınız yok” uyarısında bulundu.
Sorunlara geçici çözümlerin daha vahim sonuçlar doğuracağını yazan Dilipak, “Toplumda var olan hoşnutsuzluk, şüphe ve kaygılar yanlış kişilerin yanlış teşhis ve tedavileri ile daha da büyür. Bu ateş bir alevlendi mi, kötü işlerle birlikte iyilikler de beğenilmez ve her söz, her işte bir bit yeniği aranmaya başlanır. Bu saatten sonra görevlerini yapma konusunda memurlarınız emirleri yerine getirme konusunda isteksiz olacaklar ve bu emirleri kendilerini riske sokmayacak şekilde  yorumlamak isteyeceklerdir. Çünkü yarın ne olacağından emin değillerdir artık. Siyasetin dili sertleştikçe, toplumda kamplaşma ve çatışma riski artar. İşler kontrolden çıkınca da siyasi cinayetler takip eder” diye yazdı. 
Orta sınıfın korunması gerektiğini savunan Dilipak, özetle yazısına şöyle devam etti:

"Orta direği yok eder, ülke yoksullarla zenginler, soylular diye iki kampa ayrılırsa, vay o ülkenin başına geleceklere.. O ülkede yoksullar daha yoksul olurken, servet ve itibar sahipleri de, servet ve itibarlarını koruyamazlar. Sanayi, ticaret ve tarım ihmal edilmemeli öte yandan. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı