Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasında “Kanal İstanbul” gerilimi!

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin “Kanal İstanbul” projesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

GÜNDEM 16.07.2021, 20:00
13
Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasında “Kanal İstanbul” gerilimi!
Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü köşe yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kanal İstanbul' projesinden rahatsız olduğunu iddia etti. Öte yandan Devlet Bahçeli'nin 7-8 ballı maaş alan bürokratlardan da rahatsız olduğunu yazan Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı:
Seçim, erken seçim tartışmalarına MHP kulislerindeki iddialarla ışık tutmaya çalışalım. Öncelikle, MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim kanununun değişmesindeki aşırı isteksizliği ve AKP’nin önerdiği daraltılmış bölge sistemini kesinlikle istemediğini not edelim. Gelelim, Balgat dükalığının koridorlarında neler konuşulduğuna;
-Devlet Bahçeli, erken seçimin tarihini Kasım 2022 olarak belirledi. Bu tarih gelişmelere göre daha erkene, ilkbahar aylarına da çekilebilir.
-Devlet Bahçeli “Kanal İstanbul”dan rahatsız. “Çok sıkıntılı bir süreç” diyor.
-Devlet Bahçeli, AKP’nin 7-8 ballı maaş alan bürokratlarından çok rahatsız. “Milletin hali böyle iken bunlar olmaz” diyor. Tayyip Erdoğan, bu sıkıntıya yönelik yakında bir operasyon yapabilir.
-Devlet Bahçeli, Deniz Baykal ile ilgili son açıklamalarını değerlendirirken Zülfü Livaneli’ni “Sorosçu” ilan etti.
-Devlet Bahçeli’de sahaya inecek. Güneydoğu illerine de çeşitli ziyaretler yapacak.
Farklı MHP kaynaklarından teyidini aldığım Devlet Bahçeli’nin yakın çevresi ile paylaştıkları farklı amaçlara yönelik spekülasyonlara gaz vermek amacıyla kulislere yayılıyor olabilir mi?.. Söz konusu Devlet Bahçeli olunca her şey mümkün!.. Ancak, bana çok iddialı ve hatta kafama hiç yatmayan bir iddiayı da aktarayım;
“ Devlet Bahçeli’nin kafasında farklı bir Cumhurbaşkanı adayı olabilir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı