F.Bahçe'ye Norveçli sol kanat! Ocak ayında ücretsiz olarak geliyor

F.Bahçe, devre arasında da kadrosuna takviyeler yapmayı planlıyor. F.Bahçe için adı geçen isimlerin başında Bodo Glimt forması giyen sol kanat oyuncusu Björkan geliyor.

SPOR 11.10.2021, 14:05
2
F.Bahçe'ye Norveçli sol kanat! Ocak ayında ücretsiz olarak geliyor
Türkiye'ye son dönemde gelen Norveçli futbolcular dikkatleri üzerine çekiyor. Son Norveçli yıldız isim ise F.Bahçe'ye gelmesi bekleniyor. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen F.Bahçe, Vitor Pereira onay verirse Norveçli sol kanatı transfer edecek.

F.Bahçe'nin Bodo Glimt forması giyen Andre Björkan ile ilgilendiği iddia ediliyor. Altyapısında yetiştiği Bodo Glimt ile 126 maça çıkan ve 7 gol atama başarısı gösteren sol bek Fredrik Andre Björkan, Norveç milli takımında da forma giyiyor.
Norveç A milli takım formasını iki kez giyen Björkan'ın kulübüyle olan sözleşmesi devre arasında sona eriyor.
3-5-2 ile oynana F.Bahçe'de sol kanatta Pereria, Ferdi Kadıoğlu'nu oynatıyor. Portekizli çalıştırıcı Björkan'ın transferine izin verirse genç oyuncu Ocak ayında Fenerbahçe forması giyebilir. Takvim'in haberine göre scout ekibinin araştırmaları sonrası listeye eklenen 23 yaşındaki Norveçli yıldız, sol bek pozisyonunda oynuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı