Gerçek muharebe ligin dibinde: 10 takım iç içe

Süper Lig'de 2022/23 sezonu, şampiyonluk yarışı kadar kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasındaki kıran kırana rekabetle de dikkat çekiyor.

SPOR 24.01.2023, 21:25
3
Gerçek muharebe ligin dibinde: 10 takım iç içe
19 takımla başlayan Süper Lig 2022/23 sezonunda zirve mücadelesi büyük bir yarışa sahne alıyor.
Sezon başında yakaladığı ivme ile rakiplerine önemli bir fark atan Jorge Jesus'un Fenerbahçesi, son haftalarda arka arkaya puan kayıpları yaşayarak Okan Buruk'un Galatasaray'ın gerisinde kaldı.
Sezona Fransız teknik adam Valerien Ismael ile giriş yapan fakat kötü sonuçların ardından takımın başına Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş da arka arkaya aldığı 4 galibiyet ile şampiyonluk umutlarını diri tutuyor.
Son şampiyon Trabzonspor, ligin iddialı takımları Başakşehir ve Adana Demirspor da zirve yarışında sonuna kadar savaşacakları mesajını net şekilde veriyor.
Süper Lig'in zirvesi büyük bir çekişmeye sahne olurken ondan hiç de aşağı kalmayacak heyecan dolu bir yarış da ligin dibinde yaşanıyor.
Bu sezon küme düşecek takım sayısının 4 olması ve alt sıralardaki takımların birbirlerine oldukça yakın puanlarla sıralanmış olması, her hafta birbirleriyle maçları olan ligin son 10 sırasındaki takımların maçlarında adeta bir final havası estiriyor.
Teknik direktör değişimiyle beraber İstanbulspor ve Ümraniyespor'un da peş peşe puanlar toplayarak erken havlu atmış görüntülerinden kurtulması, kümede kalma yarışının ligin kalan haftalarında büyük bir heyecan ve merakla takip edileceğini net şekilde ortaya koyuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı