Arda Güler'e çılgın teklif! İngiliz devinden 73 milyon Euro!

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'e Premier Lig'den dudak uçuklatan bir teklif geldi. İngiliz devi milli yıldıza çılgın bir teklifte bulundu. İşte İngiltere Premier Lig devinin Arda Güler'e yaptığı çılgın teklif.

SPOR 29.04.2024, 11:55
1
Arda Güler'e çılgın teklif! İngiliz devinden 73 milyon Euro!
Dünya devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler son zamanlarda başarısıyla adından söz ettirdi. Arda son olarak La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile Real Madrid'in karşılaştığı maça ilk 11'de çıkarken attığı golle takımında galibiyeti getirdi.
Teknik direktör Carlo Ancelotti bu maçın ardından yaptığı açıklamada Arda Güler'in bu performansının ardından gelecek sezon takımda kalacağını açıklarken yaz transfer döneminde milli futbolcuya birçok teklifin gelmesi beklleniyor.
Central'da yer aalann habere göre Premier Lig ekibi Newcastle United, Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'e dev bir teklif yaptı. Haberin detayında siyah beyazlı ekibin, milli futbolcu için 73 milyon 278 bin Euro teklif yapıldığı aktarıldı.
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda üst üste sakatlıklar yaşarken uzun bir süre formasında uzak kaldı.
Sakatlığını atlattıktan sonra da düzenli şans bulamayan Arda Real MAdrid'de bu sezon tüm kulvarlarda 8 maça çıkarken 2 gol, 2 asistlik bir katkıda bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:24
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:46
Yatsı 21:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı