MHP lideri Bahçeli seçimler için net konuştu! Tarih verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.

SİYASET 07.06.2022, 11:00
2
MHP lideri Bahçeli seçimler için net konuştu! Tarih verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "MHP olarak bütün imkânlarımızı seferber ederek 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz." dedi. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: Siyasi, ahlaki ve vicdani hiçbir ölçü tanımayan, iradesi, heyecanı olmayan, yalan, riya, istismardan başka sermayesi kalmayan, sorunlara başka başkentlerden bakanların maskesini indirmek için mücadele ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın hedeflerini anlatıyoruz.
2023 yılında yapılacak genel seçimlere hazırlanıyoruz. Derviş sabrıyla, akıncı cesaretiyle milletimize hizmet aşkıyla dolup taşıyoruz. Siyasetimizi küçümseyenlere, kamuoyu araştırmalarıyla itibar suikastı yapanlara diyorum ki, sizler bizi hafife alacaksınız günü geldiğinde ağırlığınız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız. Biz ankete değil, yurdumun ve milletimin tertemiz insanlarına bakıyoruz.
Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için bekleyenlere Türk milleti gününü gösterecektir. Cumhur sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur başkanını seçecek o da Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.
Bizim durmamız demek Türklüğün susması demektir. Bizi durduracaklarmış, bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. MHP, önüne bakıyor mücadelesine odaklanıyor, Cumhur İttifakı Türkiye'yi büyütme ve yükseltme amacına giriyor. Gerçek anketi yapacak olan millettir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı