Yıldız isim, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmedi: Kadro dışı kalabilir

Fenerbahçe'de sözleşme uzatma teklifini reddeden Sloven yıldız Miha Zajc için kadro dışı bırakma konusu gündeme geldi.

SPOR 18.01.2023, 22:15
Yıldız isim, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmedi: Kadro dışı kalabilir
Dünya Kupası dönüşünde eski ritmini yakalamakta zorlandığı görülen Fenerbahçe, iç transferde harekete geçti. Sarı-Lacivertli takım, sözleşmesi bu sezon bitecek olan futbolcularla masaya oturarak uzatma tekliflerinde bulundu.
Zajc Fenerbahçe'yi reddetti
Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın takımında Miguel Crespo ile orta sahanın değişmez isimlerinden biri olan Miha Zajc, bu sezon beklediği kadar forma şansı bulamadı. Jorge Jesus'un kadroda çok fazla tercih etmediği Sloven futbolcu, Fenerbahçe yönetiminin kendisine yaptığı kontrat uzatma teklifini reddetti.
Kadro dışı kalabilir
Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; kendisiyle masaya oturan Ali Koç yönetiminin yaptığı uzatma teklifini geri çeviren Miha Zajc'ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. 29 yaşındaki futbolcunun kadro dışı bırakılması gündemde bulunuyor.
Kontratı sezon sonunda bitiyor!
Miha Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Haziran ayının sonunda kulüp ile bağını kesecek olan Zajc, Sarı-Lacivertliler ile nikah tazelemezse boşa çıkacak. Tecrübeli orta saha ile ilgilenen kulüpler arasında İtalya Serie A ekipleri bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı